Cu patine pe picioare 12 luni din 12 la Turda

În Parcul Central din municipiul Turda va fi amenajat un patinoar artificial, disponibil tot timpul anului, mai multe zone de agrement cu locuri de joacă și un centru multifuncțional.

Potrivit primarului Cristian Matei, prin acest proiect va fi valorificată zona cuprinsă din proximitatea zonei unde era amplasat patinoarul anii trecuți, până în dreptul terenului de baschet.

Locul de joacă pentru copii va fi împărțit în trei zone. Prima zonă va avea circa 325 mp și se va adresa copiilor de 1-3 ani. Cea de-a doua zonă va avea aproximativ 416 mp adresată copiilor de 4-12 ani, iar ce-a de-a treia zonă va avea o formă circulară, o suprafață de 154 de mp adresată copiilor peste 6 ani.Toate cele trei zone joacă vor avea pardoseală din tartan turnat.

Patinoarul artificial va avea o suprafață de 600 mp și va fi amplasat în imediata vecinătate a piațetei din zona de intrare. Am optat pentru amenajarea unui patinoar artificial deoarece poate fi utilizat o perioadă de 12 luni/an, iar suprafața de alunecare sintetică este compusă din panouri cu rezistență la intemperii.

Valoarea investiției se ridică la peste 20.000.000 lei și este finanțată prin Programul Operațional Regional.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut