Crosul Super Eroilor – Aleargă pentru o cauză nobilă, la Sports Festival

Competiție de alergare pentru o cauză umanitară, la cea de-a treia ediție Sports Festival. Sâmbătă, 11 iunie, va avea loc Crosul Super Eroilor, un eveniment dedicat alergătorilor care își doresc să facă mișcare, dar și să ajute. Cea mai mare parte din taxele de înscriere vor merge către proiectul Spitale Publice din Bani Privați, a cărui misiune este aceea de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Cauza este susținută de Codin Maticiuc, care va alerga și el la Crosul Super Eroilor, alături de mai multe vedete și influenceri precum: Selly (Andrei Șelaru), Ana Morodan, Dani Oțil și Răzvan Simion, Monica și Ana Odagiu, Giulia și Vlad Huidu, Alex Cazacu, George Tănase, Ionuț Rusu, Cosmin Stanciu, Cosmin Natanticu, Ioana State, Robert Zanidache, Cătălin Cazacu, Andrei Ciobanu, Sorana Darclee și Andrei Stoica.

Codin Maticiuc: ”Noi renovăm spitale. Renovăm, utilăm, îmbunătățim. Am făcut-o deja la opt spitale din București și din țară și nu ne oprim aici. Renovăm secția de nefrologie pediatrică. Am terminat renovarea secției de hematologie pediatrică, unde sunt internați copii bolnavi de cancer. Le-am construit băi în saloane.

Avem planuri mari de viitor. Sports Festival ni s-a alăturat. În data de 11 iunie, există un cros la care, dacă vă înscrieți, dacă participați, dacă alergați alături de mine, de prietenii mei, de toate vedetele pe care o să le aduc acolo, toți banii care se strâng din acest cros merg către această cauză, Spitale Publice din Bani Privați, către Fundația Metropolis. Dacă nu puteți, nu trebuie să alegați acești kilometri, puteți să mergeți. Mergeți cu mine 5 kilometri. Facem un pic de mișcare, o zi frumoasă de Sports Festival și strângem bani pentru o cauză frumoasă.”

Participanții se pot înscrie la una dintre cele 4 probe ale competiției: Pro (10k), Beginner (5k), Family Run (3k) și Kids Race (400 m). Startul se va da sâmbătă, 11 iunie, la ora 09.00, de pe Cluj Arena, după o sesiune de încălzire cu Ionuț Rada.

Kit-ul de concurs conține:
• Număr de concurs
• Cip de cronometrare
• Tricou oficial, săculeț, buff, power bar, o sticlă de apă

  • Acces la puncte de alimentare
    • Medalie la sosire
    • Surprize din partea partenerilor

TAXĂ DE PARTICIPARE:
10 KM: 110 lei (120 lei după 20 mai)
5 KM: 90 lei (100 lei după 20 mai)

Câștigătorii cursei de 10 kilometri (masculin și feminin) vor fi premiați cu 1.000 de lei (premiul I), 700 de lei (premiul II) și 500 de lei (premiul III), iar câștigătorii cursei de 5 kilometri cu 700 de lei (premiul I), 500 de lei (premiul II) și 300 de lei (premiul III).

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România dedicat sportului. Evenimentul ajunge în 2022 la cea de-a treia ediție.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut