Crosul Divelor, la Cluj-Napoca

Doamnele pentru care sportul este deja o pasiune sau cele care vor să adopte un stil de viață activ sunt invitate să participe la cea de-a șaptea ediție a Crosului Divelor, care va avea loc în Parcul Central din Cluj-Napoca, sâmbătă, 14 martie.

„Crosul Divelor nu este doar o competiție sportivă, ci și un fashion statement, în care participantele aleg ținute originale și colorate pentru a le purta peste echipamentul de concurs. Evenimentul devine astfel și un prilej de a marca începutul unei noi primăveri, transformând Parcul Central într-un spațiu colorat și plin de bucurie” – precizează organizatorii – Runners Club și Betfair Romania Development. Este un parteneriat face posibilă strângerea de fonduri pentru acordarea Burselor Runners Club, prin care tineri atleți talentați, dar cu posibilități financiare limitate, sunt susținuți în activitatea lor sportivă.

Pe lângă scopul caritabil, Crosul Divelor este unul dintre evenimentele prin care Betfair Romania Development promovează „puterea femeilor de a schimba în bine lumea și comunitățile în care trăiesc”. „În birourile Betfair Romania Development, aici, la Cluj, lucrează oameni de șase naționalități diferite, iar 40% din echipă este reprezentantă de femei. În plus, raportul femei-bărbați în echipele de management este 1 la 1. Prin urmare, diversitatea este o valoare naturală pe care ne bucurăm să o susținem, în toate formele ei, în comunitatea din care și noi facem parte”, spune reprezentanta Betfair Romania Development, Cătălina Păun, într-un comunicat remis, miercuri, presei.

Cea de-a șaptea ediție a Crosului Divelor va începe la ora 10:00, cu cursa de doi kilometri, urmată de alergarea de șase kilometri, de la ora 10:30. Ceremonia de premiere va avea loc la ora 12:00. În schimbul unei contribuții de 59 de lei, participantele vor primi tricoul de concurs, kitul de participare și, bineînțeles, medaliile de final.

Înscrierile sunt deja deschise și se fac exclusiv online, pe site-ul Runners Club (https://runnersclub.ro/crosul-divelor/) termenul limită fiind  6 martie.  Noutățile despre eveniment vor fi publicate pe pagina de Facebook a competiției.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie