Crosul Companiilor, la Cluj-Napoca

Cea de-a zecea ediție a Crosului Companiilor – cel mai mare teambuilding din Cluj-Napoca, organizat de Asociația Sportivă Runners Club -, se va desfășura în 26 septembrie, conform programului anunțat inițial.

Având în vedere restricțiile impuse de pandemia de COVID-19 și faptul că incidența cazurilor a crescut în Cluj-Napoca, numărul de participanți la eveniment a fost limitat la 700 – anunță organizatorii. De asemeni, aceștia atenționează că accesul concurenților se va face exclusiv cu respectarea câtorva condiții de siguranță sanitară: dovada vaccinării cu schema completă, prezentarea unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ sau dovada trecerii prin boală. Concurenții trebuie să aibă în vedere și că înainte de începerea evenimentului va avea loc un triaj epidemiologic, iar masca de protecție trebuie purtată obligatoriu în zonele de START și FINISH, atunci când concurenții vor fi mai apropiați.

Startul competiției se va da în centrul Clujului și va continua pe traseul Piața Unirii – str. Napoca – str. Fortăreței – str. I. M. Klein – str. Universității – str. M. Kogălniceanu – str. Baba Novac – str. I. C. Brătianu – str. Universității –  str. Eroilor – str. Baba Novac – str. Iuliu Maniu – Piața Unirii.

***

Asociația Sportivă Runners Club a fost fondată la începutul anului 2010 de un grup de alergători din Cluj-Napoca sub forma unei organizații non-profit cu scopul de a promova alergarea ca sport de masă. Prima ediție a Crosului Companiilor a avut loc în anul 2011. La cele nouă ediții încheiate au luat startul aproximativ 11.000 de angajați care au alergat, cumulat, peste 66.000 de kilometri.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut