Cristian Balaj: Nu vom puteam schimba acum gazonul din Gruia. Ar trebui să jucăm o etapă sau două pe Cluj Arena, dar situația e delicată

Cristian Balaj, președintele vechii și noii campioane a României, a dezvăluit, în exclusivitate pentru cotidianul Făclia, că, în ciuda dorinței clubului, a staff-ului echipei, a jucătorilor, dar și a fanilor, gazonul de pe arena ”Dr.Constantin Rădulescu” nu va fi schimbat cel puțin în perioada următoare.

”Având stadionul nostru, nu ne-am gândit să jucăm pe Cluj Arena. Știu că un om este înțelept nu atunci când rezolvă probleme, ci atunci când nu le are. Și am încercat să fim preventivi, din acest punct de vedere. Știm că cei de la U Cluj nu și-ar dori să jucăm pe Cluj Arena, chiar dacă este stadionul Consiliului Județean. Ori, din această perspectivă, încercăm să protejăm anumite subiecte delicate și nefericite care ar putea apărea.

De exemplu, acum noi nu ne putem permite să schimbăm gazonul, deși i-am anunțat pe suporteri că vom face acest lucru. Nu vom putea schimba gazonul, pentru că este prea scurt timpul până la primele meciuri din Champions League. Dacă am fi încercat să jucăm pe Cluj Arena o etapă sau două, am fi reușit să facem acest lucru, dar, cu siguranță, ar fi ieșit scandal.

Suntem într-o situație delicată. Eu personal, și asta încă n-am discutat-o la nivel de conducere, mi-aș dori să schimbăm gazonul și să jucăm pe Cluj Arena o etapă sau două, dar n-aș face asta fără să discutăm cu suporterii de la U Cluj și cu cei care pot decide acest lucru, pentru că sunt o persoană care crede în puterea dialogului”, a declarat, pentru Făclia, Cristian Balaj, președintele echipei din Gruia.

Alte detalii referitoare la proiectele viitoare ale campioanei României, despre viitorul lui Bilel Omrani la CFR Cluj și despre motivele pentru care i-a fost reziliat contractul lui ”Rooney” Sigurjonsson, despre cum a fost primită la club discuția lansată în spațiul public de către președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, referitoare la necesitatea existenței și finanțării unei singure echipe competitive de fotbal în Cluj, dar și despre reducerea bugetului de salarii și eficientizarea acestuia, veți putea afla în ediția tipărită de vineri, 27 mai, a ziarului Făclia, într-un amplu interviu realizat cu președintele CFR-ului, Cristian Balaj.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut