Cristian Balaj: ”CFR Cluj are asigurată licența pentru sezonul următor”

Președintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat că nimic nu mai poate sta în calea clubului din Gruia în vederea obținerii licenței de participare în Liga I sau în competițiile Europene, în sezonul 2022-2023.

”S-au depus documentele pentru licențiere, toate documentele legate de situația financiară a clubului până la 31 decembrie 2021. Suntem bucuroși că am depășit o etapă importantă, e o veste foarte bună. Academia de Copii și Juniori a primit și ea un punctaj care ne permite continuarea activității și aici, ne-am calificat deci și din acest punct de vedere în perspectiva obținerii licenței.

CFR Cluj nu mai are, la această oră, niciun fel de datorii către Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, bonusurile și primele datorate către jucători s-au plătit în marea lor majoritate, o parte din ele s-au amânat, iar salariile tuturor celor din cadrul echipei sunt plătite integral. Deci putem spune că, practic, CFR Cluj are asigurată licența și pentru sezonul 2022-2023.

Iată că, astfel, CFR Cluj a demonstrat, și prin depășirea acestei etape a licențierii, că zvonurile legate de insolvență, așa cum vorbeau pe la colțuri cârcotașii, nu au niciun temei”, a declarat Cristian Balaj, președintele campioanei României, pentru ziarul Făclia.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut