Costume de clinică personalizate pentru angajații Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj

La începutul acestei săptămâni a sosit un nou transport de costume de clinică, personalizate, pentru angajații Spitalului Spitalului Clinic Județean Cluj, în urma unei proceduri de achiziții demarate de conducerea spitalului.

Uniformele medicale sunt destinate fiecărei categorii de personal medical – medici, asistente, registratori medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri ș.a. Fiecare angajat primește două costume, constând în pantaloni și bluză și un halat medical, în culori personalizate, în funcție de categoria de personal din care face parte, astfel: alb-roșu – medici; corai – asistent șef; albastru deschis – asistenți medicali; verde – infirmiere; bleumarin – registratori medicali; gri deschis – îngrijitoare; gri închis – brancardier; olive – alte categorii de personal medical.

Conform celor anunțate de conducerea spitalului, aproximativ 500 angajați au primit până acum echipamentele, urmând ca până la sfârșitul anului să primească și restul, (până la 2.300 de angajați).

Fondurile pentru achiziționarea uniformelor de spital pentru întreg personalul medical (500.000 lei)  au fost alocate din veniturile proprii ale spitalului.

M. T.

Articole din aceeasi categorie