Coronavirusul anulează zborurile spre Bergamo și Treviso

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunţat că, în urma măsurilor luate de guvernul italian, prin care regiunea de nord a Italiei intră în carantină, zborurile operate de compania aeriană Wizz Air din Cluj-Napoca spre Bergamo și Treviso au fost anulate până în 3 aprilie.

Conducerea Aeroportului recomandă pasagerilor să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat bilete de călătorie.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. În acest sens, au fost distribuite pasagerilor materiale informative și carduri de alertă, iar călătorii care ajung la aeroport din zonele afectate de coronavirus sunt supuși unor controale medicale. De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin igienizarea frecventă a spațiilor publice, iar asistenții medicali din cadrul aeroportului oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale. Până acum, pe Aeroportul Cluj nu a fost depistată nici o persoană care să prezinte simptomatologia infectării cu coronavirus.

Wizz Air oferă zboruri pe rute alternative

Compania Wizz Air a anunţat că pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă, cât mai curând posibil. Pasagerii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail. Wizz Air afirmă că poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Articole din aceeasi categorie