Controale pe șantierele clujene

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca, împreună cu specialiști din cadrul altor structuri au efectuat marți, 25 februarie, în intervalul orar 10:00 – 13:00, mai multe controale pe șantierele de construcții situate pe străzile Frunzișului și Eugen Ionesco din municipiu.

Potrivit IPJ Cluj, acțiunea a avut ca scop „creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor; menținerea ordinii și liniștii publice; prevenirea și descoperirea persoanelor care comit infracțiuni și contravenții; prevenirea și combaterea muncii la negru și a migrației ilegale, verificarea respectării normelor de securitate în muncă, depistarea și cercetarea persoanelor urmărite și  depistarea construcțiilor ilegale”.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 122 de persoane, au fost verificate 5 utilaje de construcții și 6 avize de însoțire a materialului lemnos. Pentru „clarificarea anumitor aspecte”, 8 societăți comerciale au fost invitate la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă cu documentația specifică.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul serviciilor județene de investigații criminale, ordine publică și criminalistică, jandarmi, reprezentanți din cadrul Poliției Locale, Serviciului pentru Imigrări, Ocolului Silvic Cluj, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului de Stat în Construcții Cluj.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie