Continuă tradiția concertelor de fanfară în Parcul Central din Cluj-Napoca

Clujenii și turiștii care vizitează orașul vor putea asista pe parcursul verii la concerte de fanfară ce vor avea loc în foișorul din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca.

Concertele de fanfară vor fi organizate în fiecare duminică, începând din luna iulie și până în luna septembrie, urmând să fie susține cvintetul de suflători de alamă Transilvania Brass– format din instrumentiști membri ai orchestrei Operei Naționale Române din Cluj și ai Muzicii Militare Divizia 4 Infanterie ”Gemina”. Programul cuprinde piese antrenante, de estradă și cu caracter dansant.

„Primăria își dorește să mențină o tradiție mai veche a concertelor de fanfară din foișorul din Parcul Central. Evenimentul „Concerte de fanfară în Parcul Central le va oferi clujenilor spectacole în aer liber, în zilele de duminică”, se arată într-un proiect de hotărâre ce va fi supus dezbaterii consilierilor locali în ședința din 25 iunie. Pentru susținerea concertelor de fanfară don acest an, Primăria va aloca 50.000 de lei din bugetul local. Din această sumă, 40.000 de lei sunt prevăzuți pentru prestația artiștilor iar restul pentru sonorizare.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut