Continuă modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public din Florești

Iluminat public în comuna Florești va fi modernizat și extins în cadrul unui proiect derulat de primăria din localitate în vederea creșterii calității vieții în comunitate, dar și pentru reducerea cheltuielilor de întreținere și consum redus de energie electrică.
„Îmbunătățirea sistemului de iluminat public reprezintă una dintre componentele majore în procesul de dezvoltare a localității.
Prin proiectul de extindere a rețelei de iluminat public în comuna Florești dorim sporirea siguranței traficului, a circulației cetățenilor, creșterea confortului și orientării în teren după lăsarea întunericului. Proiectul prevede instalarea de becuri LED pentru reducerea cheltuielilor de întreținere și consum redus de energie electrică, precum și extinderea rețelei de iluminat public cu aproape 2,5 km și montarea de noi stâlpi metalici pentru iluminat dotați cu lămpi multiLED preprogramabile, moderne, eficiente energetic și cu o durată lungă de exploatare.
În această etapă lucrările de extindere și modernizare a sistemului de iluminat public în Florești vor fi realizate pe străzile Iazul Morii, Iazului, Dealul de Jos, strada Pădurii și sat Luna de Sus”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut