Consilier local nou, la Cluj-Napoca

Consilierii locali clujeni se întrunesc. joi, în ședință extraordinară, în vederea depunerii jurământului de către Călin Groza, consilier local supleant, validat prin Hotărârea civilă nr. 10213/2022 din data de 8.09.2022, conform municipalității.

Călin Groza vine în forul local după demisia lui Sebesi Arpad Zoltan, în urma unei decizii personale, care a fost ales în această funcție la scrutinul din 2020.

La începutul lunii septembrie, consilierii locali clujeni au votat un proiect privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de consilier local supleant al lui Sebesi Árpád-Zoltán, ales pe lista de candidați a U.S.R. PLUS şi declararea ca vacant a locului deținut de acesta. Unul dintre motivele care au stat la baza deciziei de a demisiona din forul local a fost schimbarea locului de muncă. În locul său a venit Călin Groza, din partea fostului PLUS. Călin Groza este inginer și profesează ca și consultant implementare sisteme informatice industriale la o companie multinatională  A fost responsabil Departament Politici Publice și în campania locală din 2020 a coordonat realizarea a 27 de programe politice locale în județul Cluj.

A.M.C.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut