Confruntarea dintre CFR Cluj și FCSB va fi condusă de cel mai în formă arbitru din SuperLigă

Liderul SuperLigii, CFR Cluj, joacă, duminică, în Gruia, cu FCSB, în derby-ul etapei a 24-a. LPF a decis ca această partidă să fie condusă de Sebastian Colțescu, cel mai în formă arbitru din România la ora actuală.

Sebastian Colțescu, 45 de ani,  a fost ales să conducă cel mai important meci al etapei, deși LPF avea la dispoziție o listă cu 7 arbitri purtători ai ecusonului FIFA. Arbitrul craiovean nu mai are ecuson internațional de mai bine de doi ani.

În turul campionatului, pe 15 decembrie, pe Arena Națională din București, CFR Cluj a câștigat cu 1-0, prin reușita lui Janga din minutul 69, iar meciul  fost arbitrat de Istvan Kovacs. Partida trebuia să se desfășoare, inițial, în luna septembrie a anului trecut, însă aceasta a fost amânată la solicitarea ambelor echipe, angrenate atunci în competițiile europene.

Înaintea confruntării de duminică, CFR Cluj este lider în clasamentul SuperLigii, cu 50 de puncte, iar FCSB ocupă poziția a patra, cu 41 de puncte. Partida de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu” se va desfășura cu începere de la ora 21.00.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut