Conferință WebDidactica: Cum abordăm subiectul educației financiare în școli?

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR) organizează o nouă conferință educațională WebDidactica, cu tema „Educația Financiară în școli”.

„Educația financiară reprezintă unul dintre cele mai importante subiecte dezbătute în prezent în România, mai ales în domeniul educației, unde dobândirea competențelor în domeniul financiar este indispensabilă într-o lume în continuă schimbare. Cu o populație slab alfabetizată financiar, România ocupă ultimul loc în Uniunea Europeană, iar nevoia de educație în acest domeniu este acută” – precizează organizatorii.

Dezbaterea își propune facilitarea unui schimb de experiență între specialiști, profesori și părinți din toată țara și promovarea unor bune practici în domeniul educației financiare. În cadrul WebDidactica vor fi prezentate abordări inovative în ceea ce privește activitățile de educație financiară, în scopul obținerii performanțelor școlare, care permit asigurarea calității și inovației în educație.

Cei prezenți la conferință vor beneficia de informații transmise de speakeri „cu nume sonore” în domeniul financiar-bancar, cercetători și experți din domeniul educației financiare de performanță din România și din America, asociații și organizații exponențiale pentru educația de excelență, top-infuenceri din acest domeniu și jurnaliști.

Evenimentul va avea loc marți, 28 februarie, ora 17:00, și se va desfășura exclusiv online, pe platforma Zoom Webinars, participarea fiind gratuită. Înscrierile pentru conferință se fac completând formularul de pe site-ul Fundației, fundatiadanvoiculescu.ro.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut