Conferință și spectacole anulate, la Casa de Cultură a Studenților

Mai multe evenimente care ar fi trebuit să aibă loc în această săptămână la Casa de Cultură a Studenților au fost anulate de organizatori.

Spectacolul de teatru Agatha Christie: Și din 10 n-a mai rămas niciunul  a fost amânat pentru data de 28 aprilie (biletele achiziționate rămân valabile), Au fost anulate: spectacolul de dans „Juliet’s Love” (12 martie); conferința „Rostul suferinței” ()13 martie); Gașca Zurli – „Te iubesc Mami!” (15 martie; acest spectacol se va reprograma).

Decizia de anulare a acestor evenimente are la bază Hotărârea nr. 6/ 06.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență, privind interzicerea manifestărilor și evenimentelor publice și private, cu număr de participanți mai mare de 1000 de persoane, în contextul răspândirii virusului COVID-19.

Spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentele amintite sunt rugați de conducerea CCS „Dumitru Fărcaș” fie să contacteze organizatorii, pentru recuperarea banilor pentru biletele achiziționate, fie să apeleze la punctele de comercializare a biletelor – Agenția de bilete de la parterul Casei de Cultură a Studenților (telefon 0756-66 83 32, deschisă zilnic între orele 10:00-18:00) sau la site-urile specializate, în cazul în care biletele au fost achiziționate online.

M. T.

Articole din aceeasi categorie