Concurs de poezie on-line pentru elevi

Secția pentru copii a Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj a dat startul înscrierilor pentru cea de-a XIV-a ediție a Concursului de poezie on-line pentru elevi, concurs organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, 21 martie.

La concurs pot participa elevi cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, din România și Republica Moldova. Fiecare participant va prezenta maximum 4 creații, însoțite în mod obligatoriu de formularul de înscriere. Pentru a intra în concurs, poeziile trebuie să fie redactate într-un singur document Word, cu font Times New Roman, caractere de 12, spațiere 1,5, obligatoriu cu diacritice. Textele trebuie să fie originale și în limba română. Nu se percepe taxă de participare.

Poeziile însoțite de formularul de înscriere trebuie trimise pe adresa de e-mail: sectiacopiibjc@gmail.com, până în 10 martie. Premierea va avea loc în 21 martie, în mediul on-line, în cadrul Cenaclului literar „Traian Brad”. Numele și lucrările câștigătorilor vor fi postate pe Blogul copiilor, „Între noi, copiii…”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut