Concurs de pescuit staționar, pentru copii

Copiii cu vârste cuprinse între 7 ani (împliniți) și 14 ani (atât fete, cât și băieți) sunt invitați să se înscrie la cea de-a VIII-a ediție a concursului de pescuit staționar – „Cupa Napoca – Junior” -, organizat de Asociația Judeteană a Pescarilor Sportivi Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, Primăria municipiului Cluj-Napoca, RADP Cluj și SC Gravoshop, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Conform regulamentului anunțat, competiția se va desfășura pe durata unei singure manșe de 3 ore. Concursul este individual și se va pescui la o singură undiță, cu un singur cârlig. Concurenții pot avea un număr nelimitat de bețe pregătite. Se pescuiește la produse de panificație sau momeală vie. Fiecare concurent va avea juvelnicul lui. Se va puncta tot peștele capturat. Se va pescui în standuri. Ieșirea din standuri se va face doar după cântărirea oficială. Clasamentul se va întocmi în ordinea descrescătoare a cantității capturate.

Concursul se va desfășura în 1 iunie a.c., pe lacul Gheorgheni. Participarea la concurs este gratuită. Înscrierile se fac la sediul AJPS Cluj (str. Cuza Vodă  bl. A) sau telefonic, la numerele de telefon 0264-598976 sau 0745515208, până în data de 29 mai, ora 12:00.

M. T.

Articole din aceeasi categorie