Concurs de educație financiară, cu premii, pentru copii

La noua ediție a competiției FLiPiada, adresată copiilor cu vârste între 6 și 19 ani, se pot câștiga premii de 70.000 lei.

FLiPiada este un concurs cu tematică financiară, creat cu scopul de a le stârni interesul tinerilor participanți prin provocări și exerciții practice de tip simulator, pentru a-și testa noțiunile de educație financiară. Cei mici sunt împărțiți pe categorii de vârstă: detectivi (clasele pregătitoare – clasa a IV-a), exploratori (cls. V – VIII), experți (cls. IX – XII). EI trebuie să parcurgă 3 etape de concurs în echipe de câte 4 persoane. Una dintre condițiile de participare la concurs este să fi participat anterior momentului înscrierii la atelierul gratuit de educație financiară ”FLiP – Școala de bani pe roți”. Cunoștințele, precum și curajul și spiritul de lucru în echipă vor fi răsplătite cu FLiPcoins – moneda virtuala a concursului, iar echipele câștigătoare vor fi cele care au adunat cele mai multe FLiPcoins în urma participării la Finala Concursului.

În 2022, premiile FLiPiada sunt: * Premiul I – 3.000 lei / persoană, rspectiv = 12.000 lei/ echipă * Premiul al II-lea – 2.000 lei / persoană, respectiv 8.000 lei/ echipă * Premiul al III – lea – 1,000 lei/persoană, respectiv 4.000 lei/echipă.

Părinții și profesorii îi pot înscrie pe cei mici în competiție până în 7 mai. Regulamentul concursului este disponibill la adresa Flipiada 2022 – Scoala de Valori (escoaladevalori.ro).

În 2021, în FLiPiadă s-au înscris 405 copii, iar 172 dintre ei au ajuns până în finala concursului.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut