Concurs de debut literar la FICT

Organizatorii Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) au anunțat că lansează concursul de debut literar intitulat „FICT susține scriitorii debutanți”, în cadrul căruia doi scriitori (un poet și un prozator), aflați la început de drum, vor avea ocazia să își publice volumele.

Concursul se va desfășura în trei etape: * înscriere – 16 august – 5 septembrie * jurizare – 6 septembrie – 18 septembrie * anunțarea câștigătorilor – 19 septembrie.

Participanții pot trimite 50 de poeme sau minim 50 de pagini (A4) de proză. Textele trebuie scrise în limba română, editate în Word (font Times New Roman de 12, spațiul între rânduri de 1,5), cu diacritice și cu ortografia în vigoare. Manuscrisul trebuie trimis pe adresa transilvaniabook@gmail.com, cu subiectul „Concurs de manuscrise FICT”.

La concurs pot participa toate persoanele fizice cu cetăţenie română, cu vârsta între 18 și 40 de ani, care nu au publicat nici un volum până la data definitivării concursului.

Mai multe informații sunt disponibile pe paginile www.facebook.com/FestivalulDeCarteTransilvania, respectiv www.instagram.com/fict.cluj/

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut