Concurs: “Cărțile poștale îți arată lumea”

Compania Națională Poșta Română a anunțat, luni, lansarea concursului „Cărțile poștale îți arată lumea”, menit să stimuleze tinerii în a utiliza, ca mijloc de comunicare, corespondența clasică și să-i ajute să cunoască lumea prin intermediul imaginilor de pe cărțile poștale.

Competiția se adresează  elevilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani și se desfășoară pe patru secțiuni: 1. Cele mai multe cărți poștale (primite indiferent de expeditor); 2. România (colecționarea de cărți poștale primite din cele mai multe localități din România); 3. Europa (colecționarea de cărți poștale primite din cele mai multe țări din Europa); 4. Din lumea întreagă (colecționarea de cărți poștale primite din cele mai multe țări din întreaga lume). Perioada de desfășurare a concursului este 27 ianuarie – 13 septembrie 2020. Premierea va avea loc în 9 octombrie – Ziua Mondială a Poștei.

Marele premiu va consta într-un laptop. De asemeni, se vor acorda patru premii – câte unul pentru fiecare secțiune -, constând într-un sejur de 5 nopți în spațiile de cazare ale Poștei Române, pentru un copil însoțit de părinți.

Formularele de înscriere în concurs pot fi expediate la adresa: Oficiul Poștal Brașov 1, Căsuța poștală 100, până în data de 23 septembrie 2020 (data limită a poștei).

Detalii, pe site-ul companiei, www.posta-romana.ro

M. T.

Articole din aceeasi categorie