Concerte de colinde la Gherla

Ne găsim în perioada colindelor, când în lăcașurile  de cult și în instituțiile de cultură peste tot răsună frumoasele cântece de Crăciun. Nu este altfel nici în municipiul Gherla, unde în ciuda restricțiilor impuse de pandemie se mai organizează astfel de concerte. Mai ales în lăcașurile de cult, săptămânal au loc reprezentații de acest  gen.

Parohia Ortodoxă Sfânta Treime și Sfinții Martiri Brâncoveni Gherla III, de pe strada Clujului, organizează duminică, 19 decembrie, de la ora 17:00, un concert de colinde românești, susținut de clujeanca Oana Bozga Pintea, recital așteptat cu mare interes de creștinii gherleni. Zilele trecute, tot în biserica respectivă s-a desfășurat seara de colinde sub genericul „Colindul sfânt și bun”, susținută de interpreții  Andreea Pavelean și Florina Bălan.

Invitata serii de duminică, 19 decembrie, Oana Bozga Pintea, zilele trecute a fost protagonista concertului de colinde „Așterne Doamne, pe pământ”, de la Huedin, unde alături de ea au mai colindat nu mai puțin de 11 soliști, în  frunte cu Alexandru Pugna.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut