Concerte de colinde în Catedrala „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca

În Catedrala „Schimbarea la Față” din Cluj-Napoca (B-dul Eroilor nr. 10) vor fi organizate, de către Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, două concerte de colinde.

Concertul de Crăciun „O, Noapte Sfântă!”, va reuni miercuri, 14 decembrie 2022, de la ora 19.30, trei coruri sub semnul aceleiași vești bune a Nașterii lui Cristos. Vor călăuzi sufletele în taina Nopții Sfinte: Corala Presbyterion, dirijor pr. Vlad Pupăză, Corala Surorilor Congregației Maicii Domnului, dirijor sr. Dominica CMD și Corul Adoremus, dirijor prof. Ana-Maria Mureșan, solistă Alice Gavriliu, la pian Cristina Mureșan.

Duminică, 18 decembrie 2022, de la ora 19.30, va urma Concertul de colinde susținut de Corul „Angeli” din Cluj-Napoca, dirijat de prof. Angela David, la pian Monica Răfan, solist Paul Țap.

* * *

În acest timp binecuvântat când Sărbătoarea Nașterii Domnului se apropie, Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul eparhial – atât prin participarea la concertele de colinde organizate pe întreg teritoriul Eparhiei de Cluj-Gherla, cât și prin participarea regulată, în capele și biserici, la Sfintele Liturghii -, invită la comuniune în Familia Bisericii în jurul Altarului care îl cuprinde pe Cristos, Fiul lui Dumnezeu prezent, mereu, în așteptarea celor pentru care s-a născut în lume.

V.S.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut