Concert

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }

Ada Milea live! Concert 4-1+1

sâmbătă, 20 iunie, 19.00 * Piaţa Unirii

Suntem în faţa celui dee al doilea concert live în Piaţa Unirii, o propunere foarte interesantă prin întâlnirea sau reîntâlnirea cu Ada Milea, Anca Hanu, Cristian Rigman şi Radu Dogaru. Cvartet care vă este cunoscut graţie spectacolelor Insula, Svejk în concert, Ubu în concert şi Chiritza în concert (nominalizat în 2020 la două premii UNITER: cel mai bun spectacol/de…Ada Milea, respectiv Anca Hanu/actriţă în rol principal “Chiritza”).

Ada Milea este absolventa Liceului “Liviu Rebreanu” din Bistriţa, apoi a secţiei actorie din cadrul Universităţii de Artă Teatrală din Tg Mureş. A semnat coloana sonoră a spectacolelor “Aventurile lui Habarnam” (Teatrul Odeon, Bucureşti), “Crima din strada Lourcine” (Teatrul Naţional Timişoara), “Neînţelegerea” (Teatrul Naţional Bucureşti), “Leonce şi Lena” (Teatrul Nottara, Bucureşti)…

Colaborarea cu Naţionalul clujean înseamnă Insula, Svejk în concert, Sânziana şi Pepelea, Apolodor, Cântece de iarnă pentru toate anotimpurile, Chiritza în concert, Ubu în concert, God’ s Playground, Linoleum, sper să nu fi omis vreun titlu.

Anca Hanu s-a impus repede pe scena teatrală a Clujului, multe dintre spectacolele mai sus amintite plasând-o în centrul atenţiei generale. Faptul că este la o nouă nominalizare la premiile UNITER nu trebuie să surprindă. Prima nominalizare UNITER a fost pentru debutul în rolul “Grace” din “Purificare”, în regia lui Andrei Şerban, 2007. Opt ani mai târziu, în 2015, Anca Hanu obţine UNITER pentru actriţă în rol principal pentru rolul din “Amalia respiră adânc”, regia Tudor Lucanu. Şi ajungem la acest 2020, cu nominalizare pentru “Chiritza Bârzoi”.

Acum important este ca vremea să ţină cu actorii, cu spectatorii, pentru a materializa o seară de sâmbătă cât mai plăcută.

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie