Comunitate de sprijin pentru femeile antreprenor, la Cluj-Napoca

ASK3WOMEN, o nouă comunitate de sprijin pentru femeile antreprenor, va fi lansată joi, în Cluj-Napoca, în ideea de a oferi sprijin și ghidare pentru femeile antreprenor, atât pentru cele aflate la început de drum, cât și pentru cele cu experiență, dar care se confruntă cu blocaje.

Comunitatea ASK3WOMEN este gândită și creată de trei antreprenoare din Cluj – Cristina Bara, Andreea Cîmpean și Aranka Barocz – care își doresc să seteze un model de bune practici în lumea business-ului, iar femeile antreprenor să nu fie concurente, ci colaboratoare.

„Îmi amintesc de începuturile mele în business, de cât de greu mi-a fost. Și mă gândesc cât de mult m-ar fi ajutat să am în jurul meu oameni care să mă sprijine sau măcar să îmi spună o încurajare. Asta vrem să fie ASK3WOMEN, o comunitate unde femeile antreprenor să găsească sfaturi, sprijin, coaching. Eu cred în coaching și în puterea acestuia, dar cred mult și în puterea comunității, a relațiilor, tocmai de aceea am creat această organizație”, spune Cristina Bara, cofondator ASK3WOMEN.

Invitate de onoare la lansarea ASK3WOMEN sunt psihoterapeutul și autorul de best-seller, Hedi Hoka și Oláh Emese, viceprimar al municipiului Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut