Companiile clujene oferă continuitate inițiativei „Biletul de Sănătate”

Sport și transport public gratuit la Cluj-Napoca. Continuă inițiativa „Biletul de sănătate” până la sfârșitul anului. 270.000 genuflexiuni executate, 27.000 minute de mișcare și aproximativ 216.000 calorii arse – acestea sunt câteva cifre cheie la finalul implementării proiectului-pilot denumit simbolic „Biletul de sănătate” prin care, la 20 genuflexiuni executate, un roboțel, care evaluează corectitudinea genuflexiunilor, emite 1 tichet valabil pentru transportul în comun. Până acum, 13.500 bilete au fost emise la stația sportivă smart amplasată pe str. Memorandumului din Cluj-Napoca. Proiectul a fost implementat cu susținerea Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Datorită acestui răspuns pozitiv al clujenilor, inițiatorii vor continua proiectul „Biletul de sănătate” alături de echipa Sports Festival. Începând de astăzi și până în 31 octombrie compania AROBS va susține continuitatea proiectului. Apoi, ștafeta va fi predată celor de la NTT Data, care vor susține continuitatea proietului în perioada 1-15 noiembrie. Există deja mai multe companii la Cluj-Napoca care doresc să asigure continuitatea acestei inițiative.

”Cluj-Napoca este renumit pentru faptul că promovează sportul și soluțiile de mobilitate sustenabilă, astfel că îi felicit pe toți cei implicați pentru rezultatele de până acum, dar mai ales pe cei care au acceptat provocarea”, declară primarul Emil Boc.

Zilele trecute, câțiva dintre baschetbaliștii echipei „U” Banca Transilvania Cluj au fost prezenți la stația sportivă smart de pe strada Memorandumului. Este vorba de Patrick Richard, Nandor Kuti, Justin Edwards, David Vida și Karel Guzman, care s-au alăturat inițiativei Sports Festival și au făcut 20 de genoflexiuni în fața aparatului. Jucătorii s-au alăturat cu bucurie proiectului și au donat biletele de autobuz voluntarilor de la Serviciul de Ajutor Maltez.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut