Companie de IT din Cluj-Napoca, certificată internațional pentru politicile de resurse umane

NTT DATA, furnizor de servicii IT, a fost certificată de Top Employers Institute în 12 țări în care activează, ca a excelenței în mediul profesional al companiilor și de validare a bunelor practici și a politicilor de resurse umane în România, Belgia, Argentina, Mexic, Peru, Columbia, Spania, Brazilia, Chile, Germania, Italia și Portugalia.

Compania susține că, pentru câștigarea acestor certificări, s-a bazat, în 2022, pe experiența companiilor din grup deja certificate. NTT DATA Romania a aplicat pentru prima dată la această certificare și a reușit să obțină un punctaj în domenii precum Strategia pentru oameni, Mediu de lucru, Etică și Integritate.

Maria Metz, CEO, NTT DATA Romania

„Cu trecerea timpului, diverse variabile au suferit modificări, însă am reușit să ne păstrăm esența: preocuparea spre componenta umană. Acest aspect reflectă fără îndoială aprecierea de care ne bucurăm ca angajator, care este modelată de experiența individuală și colectivă a tuturor celor care ne-au ales drept parteneri în carieră. Ecosistemul uman pe care îl cultivăm în cadrul companiei, fundamentat pe valori care se axează pe mediul colegial, s-a dovedit a fi baza tuturor realizărilor noastre pe parcursul anilor”, afirmă Maria Metz, CEO, NTT DATA Romania.

Certificatul Top Employer este acordat local, pe țară, apoi pe regiune și, în final, prin acumulare, la nivel global. Obținerea acestor certificări regionale este fundamentală pentru ca NTT DATA să obțină certificarea la nivel global, anul viitor. De peste 30 de ani, Institutul Top Employers este cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților și are ca scop promovarea celor mai bune practici în domeniul resurselor umane în întreaga lume. Certificarea Top Employer se acordă în urma unui audit al cadrului organizațional din companie. Sunt analizate practicile de HR ale angajatorului, având la bază 20 de criterii de evaluare, structurate în 6 categorii. Printre acestea, sunt vizate strategia de management a resurselor umane, mediul de lucru, procesul de recrutare sau oportunitățile de dezvoltare oferite angajaților.

NTT DATA – parte a NTT Group, este o companie de servicii IT cu activitate în peste 50 de țări din întreaga lume și sediul central în Tokyo. NTT DATA Romania are 2.000 de angajați în centrele din Cluj-Napoca, Sibiu, Brașov, București, Iași, Timișoara și Novi Sad (Serbia).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut