Colind Regal: 15.165 lei pentru Casa de Tip Familial „Maica Domnului” din Cluj-Napoca

Suma strânsă în cadrul Colindului Regal 2022 pentru sprijinirea activității Casei de Tip Familial „Maica Domnului” din Cluj-Napoca este de 15.165 lei, au anunțat organizatorii –  Clubul Monarhiștilor Clujeni.

Evenimentul, care s-a dorit a fi „un punct de sprijin” pentru acest așezământ, a avut loc în 10 decembrie, la Centrul de Cultură Urbană Casino. Cu puțin timp înainte, Sora Bernardina Huja, coordonatoarea Casei de copii, a lansat clujenilor (și nu numai lor) invitația de a se alătura unui proiect important, și anume „realizarea anvelopării casei (izolare), în scopul reducerii cheltuielilor de întreținere în condițiile actuale de scumpire a gazului și a energiei electrice”.

„Cuvintele nu sunt suficiente pentru a ne exprima recunoștința și aprecierea pe care o avem, în acest moment, față de fiecare dintre voi, cei care ați făcut acest lucru posibil!

Vă mulțumim nespus pentru implicare, pentru bunătatea nemărginită și iubirea pe care o arătați față de aproapele vostru! Voi ne oferiți încrederea și siguranța că omenirea încă ține strâns la piept aceste valori” – au transmis organizatorii Colindului Regal pentru toți cei care au contribuit la strângerea sumei de 15.165 lei, destinată Casei de Tip Familial „Maica Domnului” din Cluj-Napoca.

Reamintim că aceia care  doresc să sprijine această inițiativă o pot face în continuare și în conturile Casei de Copii, deschise la Banca Transilvania: RO42BTRL01301205970240XX – lei și RO88BTRL01304205970240XX – euro.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut