Colecta de Crăciun a Băncii de Alimente

Banca Regională pentru Alimente Cluj derulează, în aceste zile, o campanie prin care își propune să colecteze de Crăciun alimente neperisabile pentru 6000 de persoane din județ, aflate în nevoie.

Campania se derulează în perioada 7 – 20 decembrie, în parteneriat cu Lidl România, astfel că, la ieșirea din magazin sunt amplasate cutii speciale, în care cetățenii pot dona produse neperisabile.

Produsele care pot fi donate de către clienți sunt semnalizate la raft. Sunt produse care fac parte din categorii neperisabile și nu necesită o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, zahăr, orez, ingrediente de copt), conserve de legume, conserve de carne, conserve de fructe, paste făinoase, sosuri, lapte UHT (care se păstrează la temperatura camerei), produse de patiserie ambalate, biscuiți, cafea, ceai, dulceață și gemuri.

În județul Cluj se colectează alimente din următoarele magazine: Lidl – str. Alexandru Vaida Voievod nr.59; Lidl – str. Aurel Vlaicu nr. 182; Lidl – str. Frunzișului nr. 87-89; Lidl – str. Eroilor nr. 1-7 (Florești); Lidl – str. Protopop Aurel Munteanu nr. 3-7 (Huedin).

  1. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut