CM Qatar 2022 | Franţa – Polonia, cel mai viral meci de până acum al Mondialului

Duelul dintre selecţionatei Franţei şi Poloniei (scor 3-1), din optimile de finală, este cel mai viral meci de până acum de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, potrivit datelor culese de pe platformele digitale ale FIFA.

Conform analizei etichetelor (tags) oficiale ale partidelor, jocul dintre Franţa şi Polonia, disputat în data de 4 decembrie pe stadionul Al Thumama şi în care francezul Kylian Mbappe a avut o prestaţie magnifică, a generat 1,95 de milioane de reacţii.

Al doilea meci a fost Polonia – Argentina (0-2), din ultima fază a grupelor, disputat pe 30 noiembrie, pe Stadium 974, în care sud-americanii au luptat pentru un loc în optimile de finală, care a avut 1,87 milioane de reacţii.

Podiumul este completat de partida Costa Rica – Germania (2-4), tot din etapa a treia a primei faze, care a avut loc pe 1 decembrie, pe stadionul Al Bayt, cu 1,49 milioane de reacţii la eliminarea Mannschaft-ului.

Între faza grupelor şi optimile de finală, 156 de milioane de fani au accesat FIFA.com, FIFA+ şi celelalte aplicaţii ale Federaţiei internaţionale de fotbal. Zilnic există 22 de milioane de utilizatori, cu 22% mai mulţi decât la Cupa Mondială 2018 din Rusia, subliniază FIFA.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut