Clujenii de la Life is Hard au făcut un profit de 3 milioane lei

Compania clujeană de software Life is Hard, listată la Bursă pe piaţa AeRO, a anunţat că a înregistrat în trimestrul trei al acestui an o cifră de afaceri de 15,9 milioane lei, cu 290% mai mare decât în aceeaşi perioadă din 2020, şi un profit net de 2,7 milioane de lei, în creştere cu peste 900%, profitul brut realizat fiind de 3 milioane de lei.


În trimestrul trei din acest an, Life is Hard a încasat pentru prima dată venituri din active financiare (dividende) inclusiv de la compania cea mai recent achiziţionată – Innobyte – pe lângă cele care provin din activitatea Performia. În perioada menționată, cvompania a luat decizia de split al acţiunilor sale, care urmează să aibă loc la începutul anului 2022, şi are ca scop să ofere o flexibilitate mai mare acţionarilor cu deţineri în companie. De asemenea, Life is Hard a fost inclusă în primele cele mai relevante 20 de companii listate pe piaţa AeRO care alcătuiesc indicele BET AeRO, iar compania susține că începe pregătirile pentru trecerea pe piaţa principală a Bursei, la începutul anului 2023.

La 1 noiembrie, conform BVB, valoarea bursieră a companiei este de peste 69 milioane de lei, iar pentru acest obiectivul firmei este să depăşească 20 milioane de lei cifră de afaceri, pentru ca în 2022 capitalizarea bursieră să ajungă la 100 milioane de lei.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut