Clujeni convocați la Europenele de Culturism și Fitness

Mihail Galea, Diana Vincze, Ariana Toplicianu și Mădălina Stanca sunt sportivii de la Universitatea Cluj convocați de Federația Română de Culturism și Fitness pentru a participa la pregătirile lotului național. Ei vor avea prilejul să reprezinte România la Campionatele Europene care vor avea loc în perioada 3-8 mai la Santa Susanna, în Spania.

Mihail Galea este dublu medaliat cu aur la Campionatele Naționale din luna septembrie la Men’s physique juniori 176 de centimetri și la Men’s physique seniori.

Mădălina Stanca este medaliată cu argint la Bikini fitness juniori 158 de centimetri și bronz la Bikini fitness senioare în timp ce Ariana Toplicianu a câștigat argintul la Bikini fitness 160 de centimetri și bronzul la Bikini fitness senioare.

Diana Vincze a obținut medalia de argint la Bikini fitness senioare 169 de centimetri iar împreună cu Mihai Galea au urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria Fit Pairs (perechi).

Sportivii antrenați de Sebastian Văsuț și Mihai Florea dobândesc cu această ocazie calitatea de sportiv al Lotului Național de Culturism și Fitness urmând ca selecția finală să se facă, în funcție de forma fizică pe care o vor prezenta, la data de 20 aprilie.

„Suntem foarte mulțumiți și mândri de aceste convocări care confirmă performanțele de până acum ale sportivilor noștri. Totodată, convocările reprezintă un plus motivațional în activitatea zilnică pentru că, dacă vor trece de selecția finală, sportivii noștri vor avea ocazia să reprezinte România la o competiție continentală, o mândrie pentru fiecare dintre ei.” – a declarat pentru u-cluj.ro Sebastian Văsuț.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut