Clujean depistat de polițiștii bistrițeni cu 6 kilograme de droguri de risc

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurori DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au realizat o acțiune de prindere, în flagrant delict, a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de risc, în județul Bistrița Năsăud.

„Polițiștii au depistat și oprit, în trafic, un autoturism, înmatriculat în județul Cluj, condus de un bărbat de 24 de ani, din Cluj-Napoca. În urma controlului autoturismului au fost descoperite 6 calupuri vidate în folie din plastic, transparentă, care conțineau o substanță vegetală de culoare verde oliv, greutatea acesteia fiind de aproximativ 6 kilograme. Totodată, au mai fost descoperite și ridicate 2 telefoane mobile și 2.500 de lei” – informează IGPR.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar proveni din Spania și ar fi fost introduse în țară prin intermediul unei firme de transport internațional.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar procurorul din cadrul DIICOT- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Bistrița Năsăud.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut