Cluj-Napoca găzduieşte finala gamerilor profesioniști Digital Crusade

Rețeaua de evenimente de esports Digital Crusade a anunțat că, în perioada martie – aprilie 2020, se va desfăşura un nou turneu național de League of Legends (LoL), dotat cu premii totale de peste 7.000 euro, calificările urmînd să se desfăşoare în Brașov, Sibiu, Iași și Cluj-Napoca, iar finala în oraşul nostru.

În preliminariile competițiilor se pot înscrie echipe de câte 5 jucători, în etapa calificărilor online, iar 8 echipe vor fi validate pentru fiecare dintre cele patru orașe. Calificările în LAN vor avea loc în Brașov (6 – 7 martie), Sibiu (10 – 11 martie), Iași (20 – 21 martie) şi Cluj-Napoca (3 aprilie). Înscrierea echipelor este gratuită, iar câștigătorii din fiecare locație vor participa la finalele turneului din Cluj-Napoca, cheltuielile fiind acoperite de către organizatori. Finalele vor avea loc în data de 4 aprilie, la BT Arena, în cadrul evenimentului Cluj Tech Society. Premiile oferite de sponsori constau în periferice și bani, premiul pentru locul doi fiind 1.000 euro, iar pentru locul întâi 4.000 euro.

League of Legends este cel mai popular joc de tip MOBA (multiplayer online battle arena) din lume, în 2019 acesta fiind jucat de peste 120 de milioane de jucători activi la nivel mondial.

Digital Crusade, o inițiativă Transylvania Esports și Târgul de Cariere, se află la a doua ediție, în 2019 fiind organizate turnee în 5 locații diferite în România și Republica Moldova. Jocurile aduse la evenimente au fost League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, FIFA, Teamfight Tactics, DoTA și Hearthstone. La ediția din primăvară a turneului sunt aşteptaţi peste 600 jucători.

Mai multe detalii despre eveniment, regulament și înscrieri sunt disponibile pe site-ul www.digitalcrusade.ro.

Articole din aceeasi categorie