CJ Cluj neagă existenţa unor “contracte” cu casa de avocatură Lăpuşan

După ce Sindicatul Aeroportului Internaţional Cluj a trimis o scrisoare deschisă prim-ministrului Ludovic Orban, în care afirma că Alin Tişe a fost reprezentat în instanţă de casa de avocatură Lăpuşan & Partners, şi lăsa să se înţeleagă că aceasta este plătită din fondurile CJ Cluj, Consiliul a formulat un drept la replică în care neagă acest fapt.

Iată comunicatul CJ Cluj: “Consiliul Judetean Cluj nu a avut niciodată contracte cu casa de avocatură Lăpușan. Consiliul județean Cluj nu a plătit niciun leu acestei case de avocatură, în niciun proces și sub nicio formă de reprezentare juridică. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a achitat din fonduri proprii onorariul acestei case de avocatură, de fiecare dată și în absolut toate cazurile, inclusiv în cele în care este implicat Aeroportul Cluj sau DGASPC Cluj, având dreptul de a-și angaja asistență juridică suplimentară.

Solicităm Sindicatului Aeroportului Cluj nu doar să oprească minciunile transmise către mass-media, dar și ca în 24 de ore să probeze cele afirmate.

Dreptul la apărare este garantat de Constituția României.”

Articole din aceeasi categorie