Cîțu nu vede niciun fel de tensiune, coaliţia merge foarte bine

Liderul PNL, Florin Cîţu, a declarat vineri că nu vede niciun fel de „tensiune” şi coaliţia de guvernare funcţionează „foarte bine”, arătând, în legătură cu acuzaţiile aduse de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, că ar fi compromis vaccinarea, faptul că sunt peste 7 milioane de persoane vaccinate şi că în perioada în care a fost premier a mers bine campania de vaccinare.

„Eu nu consider niciun fel de tensiune, nu văd niciun fel de tensiune, coaliţia merge foarte bine”, a afirmat Cîţu, întrebat dacă există tensiuni în coaliţie, având în vedere şi declaraţiile critice ale ministrului Sănătăţii.

Întrebat dacă a ‘dinamitat’ vaccinarea, după cum a acuzat Alexandru Rafila, Cîţu a răspuns: „Sunt peste 7 milioane de persoane vaccinate. Peste 100.000 de persoane se vaccinau zilnic când am introdus acel proiect în Parlament. Eu zic că merge bine vaccinarea, mergea bine”. El a adăugat că atunci când a introdus relaxările erau câteva zeci de persoane infectate.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri că discuţiile privind draftul proiectului referitor la introducerea certificatului COVID ar fi trebuit făcute în interiorul coaliţiei, susţinând că preşedintele PNL, Florin Cîţu, are o abordare ‘politicianistă’ când critică acest document şi ‘a compromis campania de vaccinare’.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut