Cîțu: Noile măsuri anti-COVID din hotărârea CNSU – aplicate de duminică

Noile măsuri pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus prevăzute în hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) vor fi aplicate începând de duminică, a anunțat premierul Florin Cîțu, informează AGERPRES.

„Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri. Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie”, a scris Cîțu pe Facebook.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunțat, joi seară, că în localitățile unde incidența cazurilor de COVID-19 trece de 4 la mia de locuitori circulația în zilele de vineri, sâmbătă și duminică va fi permisă până la ora 20:00, iar activitatea operatorilor economici se va desfășura până la ora 18:00. El a adăugat că, în cazul în care se va depăși incidența de 7,5 la mia de locuitori, măsurile vor fi valabile și în timpul săptămânii.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut