Circulația va fi oprită pe una dintre cele mai aglomerate artere din Florești

Circulația pe una dintre cele mai aglomerate străzi din localitatea Florești va fi oprită începând de luni în contextul lucrărilor de modernizare a acestei artere rutiere. „Având în vedere evoluția lucrărilor ce se derulează într-unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură, se instituie restricții de circulație pentru următoarea săptămână. Astfel, se impune întreruperea circulației în întregime în zona complex rezidențial Emerald Garden, pentru lucrări de dezafectare a podului existent de acces și continuarea operațiunilor de întubare a Văii Sînaslăului”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Rutele ocolitoare recomandate pentru riverani sunt strada Porii- strada D. Mocanu- Eroilor (sens spre Lidl), sau strada Porii,- D. Mocanu – D. Tăuțan – DN str Avram Iancu.

„Îmi doresc ca vremea să permită continuarea lucrărilor în ritm susținut, să poată fi fructificată la maximum perioada de vacanță a copiilor și cotele de trafic relativ mai scăzute iar etapele acestui proiect să fie realizate în condiții optime, iar perioada de disconfort creată să fie cât mai scurtă”, a transmis edilul.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut