Cine este autorul crimei care i-a îngrozit pe sătenii din Feleacu

Un bărbat din comuna Feleacu a fost arestat de procurorii clujeni după ce și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani.

Din cercetări a reieșit că, în data de 04.11.2021, în jurul orei 12:52, într-un imobil situat în sat Feleacu, comuna Feleacu, jud. Cluj, bărbatul a încercat să o stranguleze cu pe nonagenară cu mâinile iar ulterior i-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor. În urma leziunilor suferite, femeia a decedat. Din verificări a rezultat că Claudiu Sergiu Plisco este nepotul victimei, fiind membri de familie. Vecinii spun că bărbatul locuia împreună cu bunica lui iar până nu demult a fost angajat ca electrician la o companie cu sediul la Cluj-Napoca. Sătenii povestesc că după ce a rămas fără serviciu a început să consume băuturi alcoolice. Oamenii s-au arătat șocați de fapta lui Claudiu Sergiu Plisco, mai ales că, spun aceștia, nu era cunoscut ca fiind o persoană violentă.

În data de 04.11.2021, ora 19, bărbatul a fost reţinut de procuror, anterior recunoscând fapta comisă.

În data de 05.11.2021, Claudiu Sergiu Plisco a fost propus pentru arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, judecătorilor de la Tribunalul Cluj.

„În baza art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi în consecinţă : În temeiul art. 202 alin. 1-3, art. 223 alin. 2 C.proc.pen, dispune arestarea preventivă a inculpatului P. S.-C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului prev. de art.199 alin.1 raportat la art.188 alin.1 Cod penal pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 05.11.2021 şi până la data de 04.12.2021, inclusiv. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 313 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu (av. C. I.) sumă care se avansează din F.M.J. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi reprezentantul Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 05 noiembrie 2021, ora 14:30 în prezenţa inculpatului reţinut şi a reprezentantului Ministerului Public”, se arată în încheierea instanței Tribunalului Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut