Cinci oferte pentru tronsonul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Compania naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3B: Mihăiești – Suplacu de Barcău, Subsecțiunea 3B5: Nușfalău – Suplacu de Barcău (km 66+500 – km 80+054.044)” au fost depuse 5 oferte de către Asocierea S.C. SA&PE Construct S.R.L. – S.C. Spedition UMB S.R.L. – S.C. Tehnostrade S.R.L., Asocierea Construcţii Erbaşu S.A. – Vahostav S.K. A.S., Strabag S.R.L., Sinohydro Corporation Limited şi UROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.

Valoarea estimată a contractului este de 395.719.629,05 lei, fără T.V.A, perioada de proiectare este de 6 luni, iar perioada de execuție este de 18 luni. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată.

Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Subsectiuni 3B5 din Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, în lungime de 13,554 km, între localitățile Nușfalău și Suplacu de Barcău. Pentru secțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 730,5 mil. Lei, fără TVA, CNAIR a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25 martie. Pentru secțiunea 3A2 și 3B1, cuprinsă între Nădășelu – Mihăești – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km și o valoare estimată a contractului de proiectare și execuție de 1,45 miliarde lei, fără TVA, se va transmite către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice, în perioada 9 – 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor.

Articole din aceeasi categorie