CFR trece la ora de vară

CFR Călători a anunţat că începând de duminică, 29 martie, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 3 devenind ora 4.

Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, iar circulaţia se va efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor.

Trenurile operate de CFR Călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 28/29 martie, la ora 3, care va deveni ora 4.. După ora 4., trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Trenurile operate de CFR Călători aflate în circulație după ora 3, care devine ora 4, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 4 – 5, trenurile vor pleca în ordinea rangului.

Informații despre circulaţia trenurilor se pot obţine la: * 0219521 – INFO CFR (trafic intern) * numerele de telefon ale gărilor CFR, publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/ * 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord București * în aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau pe https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Trains), se introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată, urmat de click pe Informații tren * pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic internațional / Mers tren internațional.

Articole din aceeasi categorie