CFR-iștii joacă duminică în ”ghețăria” din Sf. Gheorghe

După ce a început anul 2021 cu o victorie împotriva echipei Academica Clinceni (scor 3-1, goluri marcate de Costache, Deac și Debeljuh), CFR Cluj se va deplasa la Sf. Gheorghe pentru meciul de duminică (ora 16,45) împotriva echipei din localitate.

Antrenorul secund al echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Robert Ilyeş, a declarat într-o conferinţă de presă online, că formaţia sa nu trebuie să ţină cont în următoarea partidă de faptul că va întâlni campioana României, CFR Cluj, şi că jucătorii trebuie să aibă o mentalitate de învingători. „Jucăm împotriva campioanei, este poate cel mai dificil meci. Cunoaştem echipa Clujului, au foarte mulţi jucători valoroşi, joacă de atâţia ani în cupele europene. Dar până la urmă jucăm acasă şi trebuie să ne focusăm pe jocul nostru, pe stilul nostru, şi să intrăm cu mentalitatea de a câştiga. Chiar dacă jucăm împotriva campioanei trebuie să ne motivăm şi să câştigăm acest meci. Cei de la CFR Cluj au nişte jucători de talie, au câştigat atâtea meciuri din fazele fixe. Dar şi noi avem jucători de valoare care pot face diferenţa. Noi ne bazăm mai mult pe unitatea grupului, pe forţa echipei. Şi rezultatele au demonstrat că suntem o echipă greu de bătut şi cred că şi băieţii vor să arate din nou asta”, a declarat Ilyeş.
Tehnicianul speră ca jucătorii săi să se acomodeze repede la temperaturile scăzute care s-au anunţat la ora jocului: „Am înţeles că vor fi -9 grade, bănuiesc că va fi un pic dificil şi pentru jucători, pentru că la o intensitate mare pe această temperatură o să aibă de suferit. Noi ne-am antrenat şi în ultimele zile la temperaturi cu -4, -5 grade, sperăm să se acomodeze cât mai repede şi să intre în joc foarte bine şi să abordăm această partidă la victorie”.
Jucătorul formaţiei din Sfântu Gheorghe, Lorand Fulop, consideră că partida cu CFR Cluj va fi mai dificilă pentru echipa sa decât cea cu Universitatea Craiova, din etapa trecută. „Ne pregătim pentru meciul cu CFR Cluj, dar ştim cu toţii că vom avea un meci foarte greu, mai greu decât cel cu Craiova. Sperăm să facem faţă, să nu ne speriem de numele adversarului. Noi suntem o echipă mică care încearcă la fiecare meci să scoată maximum. Sperăm să ne ajute şi vremea de afară, să jucăm în condiţii normale, nu aşa cum am jucat meciul cu Craiova. Pe terenuri îngheţate e mai greu să pasezi, este doar o luptă care nu are nicio treabă cum fotbalul. Am înţeles că va fi mai frig la ora partidei cu CFR Cluj. Sper ca persoanele care se ocupă de teren să se descurce mai bine decât cei de la Craiova, măcar să fie terenul OK, să nu aibă zăpadă pe el”, a afirmat jucătorul echipei ardelene.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut