CFR – FCSB | Dan Petrescu: ”Ne dorim a treia victorie din acest an!”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, își dorește a treia victorie din acest an, duminică, contra celor de la FCSB, deși spune că temperaturile de acum nu sunt deloc favorabile desfășurării unui meci de fotbal.

”Ne dorim a treia victorie din trei meciuri în acest an. Sperăm să facem un joc foarte bun, ca să putem câștiga acest meci.

Îl avem accidentat pe Malele, să vedem dacă Manea se va putea antrena astăzi, dacă nu, nici el nu va juca mâine.

Nu cred că FCSB va avea probleme dacă nu vor juca cu Dawa și Florinel Coman, au jucători foarte buni, au dubluri pe toate posturile, sunt acoperiți. Dacă lipseau 5-6 jucători mai ziceam, dar așa nu vor avea probleme.

Dacă era un campionat normal, și zic asta de vreo cinci ani, și nu ni se luau punctele, era greu să ne mai ajungă din urmă. Dar fiind un campionat anormal, unic în lume, se poate întâmpla orice indiferent de ce se va întâmpla mâine. Anul trecut aveam opt puncte în fața FCSB și era să jucăm ultimul meci cu ei, cu trofeul pe masă. FCSB are perioade în care face foarte multe puncte, și perioade când se întâmplă ceva acolo. Ei ar putea să câștige de acum toate meciurile până la final la ce lot au. La câți bani au cheltuit, ar trebui să facă asta în mod normal. Omrani este în lotul deplasat de ei la Cluj. A venit și Edjouma, nu știu dacă va intra de la început.

Meciul nu va fi deloc unul decisiv. În plus, noi avem, în continuare, un program foarte, foarte greu. E un meci important, e posibil ca în play-off titlul să fie decis tot între cele două echipe, dar nu se va decide nimic mâine, asta e clar. Noi sperăm să câștigăm pentru moral și pentru că am început bine acest an.

Sper ca la finalul meciului să nu vorbim de arbitraj, cum nu s-a vorbit nici după meciurile cu Farul și Voluntari

Va fi o temperatură foarte scăzută la ora meciului, în opinia mea n-ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta, dacă era cum a fost la începutul lui ianuarie ar fi fost ok, se putea juca. Și acum ninge, se oprește, se dă zăpada, iar ninge, vine frigul. Minus 13 grade, minus 14, ăsta nu mai este fotbal, părerea mea, dar dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă de sâmbătă.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, pe stadionul din Gruia, cu începere de la ora 21.00.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Vezi conferința de presă susținută de Dan Petrescu:

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut