CFR Cluj, victorie chinuită cu Sepsi

Feroviarii clujeni au reușit să obțină o victorie dificilă cu Sepsi, echipa din Sfântu Gheorghe fiind în multe momente ale meciului superioară grupării din Gruia.

După o primă reporiză mai degrabă anostă, în care gazdele au dominat partida, CFR% a intrat la veestiare cu nu nemeritat 0-0. Meciu, care s-a disputat într-o atmosferă glacială pe un teren înghețat, a început cu un cartonaș galben acordat lui Fulop, după ce jucătorul lui Sepsi l-a lovit cu cotul pe Cristian Manea, în primul minut al partidei. În minutul 5 a fost consemnată prima mare ratare, șutul lui Ștefănescu, care a trecut de apărarea clujenilor, fiind respins de pe linia porții de Ciobotariu, după ce Bălgrădean fusese depășit de minge. Un minut mai tîrziu a avut loc prima schimbare din meci, George Dragomir (sepsi) fiind inlocuit cu Adnan Aganovic. După ce Michael Pereira a încasat un galben entru un fault la Ștefănescu, ceferiștii au reușit să-și făcă simțită prezența abia prin minutul 23, când Debeljuh a primit o minge, a reușit să se apropie de poarta adversă, însă a fost deposedat în ultimul moment. În faza imediat următoare, Djokivic și Aganovic au primit cartonașe galbene, pentru ca în minutul 37 Sepsi să-și treacă în cont a doua mere ocazie: același Ștefănescu a primit o pasă în careu de la Fulop, dar a tras de la câțiva metri în Bălgrădean, care în urma intervenției a avut nevoie de îngrijiri medicale. Prima parte s-a încheiat cu un fault al lui Rachid Bouhennala Valentin Costache, intyervenție pentru care jucătorul celor de laa Sepsi a fost sancționat cu un ncartonaș galben.

Repriza a doua l-a găsit pe portarul clujean pe bancă, locul său între buturi fiind luat de Sandomierski. La două minute după reluare, Bouhenna, căpitanul celor de la Sepsi s-a ales cu al doilea cartonaș galben după o intrare întârziată la Ciprian Deac, astfel că gazdele au rămas în 10 jucători. După ce Aganovic a tras mult pe lîngă poartă în minutul 54, Debeljuh a ratat o ocazie bună, lovitura sa de cap ocolind buturile adverse. Luis Aurelio i-a luat locul lui Hoban, Florin Ștefan de la agde se acidentează, şi este înlocuit de Bryan Nouvier, iar Istvan Fulop este înlocuit cu Admir Bajrovic. A urmat intervențai salvatoare a lui Roland Niczuly la capul lui Luis Aurelio, fază care prefațează golul ceferiștilor: Luis Aurelio îi pasează lui Costache, acesta îi retrimite excelent lui Debeljuh, care înscrie din careu (min. 72). Accidentat, Costache este înlocuit cu Carnat, același lucru întâplându-se cu Ciprian Deac, schimbat cu Cătălin Itu, iar Grzegorz Sandomierski se remarcă scoțând un gol ca și făcut, după ce l-a blocat pe Admir Bajrovic, aflat în poziție excelentă. După terminrea celor 9 minute de prelungire, arbitrul pune capăt partidei, iar CFR o egalează pe FCSB, lider în Liga 1, ajungând la 37 de puncte.

Echipele de start * Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ștefan – Gal-Andrezly, Vașvari, Tortella, Ștefănescu – L. Fulop, G. Dragomir. * CFR Cluj: Bălgrădean – C. Manea, D. Ciobotariu, A. Burcă, Camora – C. Deac, Hoban, Djokovic – V. Costache, Debeljuh, Pereira.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut