CFR Cluj se pregătește pentru noul sezon în Spania, la Oliva Nova

Dacă majoritatea echipelor de fotbal din Superliga României au ales să plece în Turcia pentru scurta pregătire de iarnă, CFR Cluj va pleca, joi, în Spania, la Oliva Nova, acolo unde a fost în cantonament și în urmă cu un an. Stagiul de pregătire se va întinde pe durata a 12 zile, perioadă în care campioana României va disputa mai multe partide amicale.

„După o scurtă vacanță, de două săptămâni, echipa noastră s-a reunit la Cluj și va începe pregătirea pentru reluarea campionatului. Joi, 5 ianuarie, băieții vor pleca în cantonament în Spania, la Oliva Nova, unde se vor antrena pentru 12 zile. În cadrul stagiului de pregătire, CFR Cluj va disputa și patru meciuri amicale ce vor fi transmise live pe paginile noastre!”, a anunțat clubul din Gruia, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu un an, CFR Cluj a întâmpinat serioase probleme în disputarea meciurilor amicale programate anterior, două dintre acestea, cele cu formația elvețiană Lugano, și Ferencvaros, campioana Ungariei, fiind anulate după ce adversarele au anunțat îmbolnăviri cu Covid-19 în rândul jucătorilor sau al staff-ului tehnic. Confruntată cu această situație, echipa din Gruia a stabilit alte partide de verificare, cu echipe din Liga a IV-a a Spaniei: CF La Nucia, scor 1-0, UD Alzira, scor 4-3, și Safor FC, pe care a învins-o cu scorul de 8-0.

După revenirea din Spania, pe 23 ianuarie, echipa din Gruia va disputa și prima partidă din Superligă din acest an, chiar împotriva actualului lider al clasamentului, Farul Constanța. Meciul se va disputa pe terenul echipei lui Gheorghe Hagi, cu începere de la ora 20.00.

Înaintea etapei a 22-a din Superligă, CFR Cluj ocupă locul doi în clasament, cu 44 de puncte, cu unul mai puțin decât Farul Constanța. În cele 21 de etape disputate în actualul sezon intern, campioana României a reușit 14 victorii, în două partide a terminat la egalitate, iar alte cinci le-a pierdut.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut