CFR Cluj s-a distrat în amicalul cu Baia Mare. Dugandzic a reușit hattrick-ul

Fără jucătorii convocați la echipele naționale, CFR Cluj a disputat, luni după-amiază la Baza Sportivă Napoca din cartierul Gheorgheni, un meci amical cu liderul seriei a 10-a din Liga a III-a, Minaur Baia Mare. După o partidă în care Dan Petrescu a rulat aproape toți jucătorii avuți la dispoziție, CFR s-a impus cu scorul de 4-0 (1-0).

CFR Cluj a început partida cu: Sava – Chipciu, Graovac, Yuri, Ștefan – Deac, Boateng, Păun – Costache, Omrani, Debeljuh.

Prima repriză s-a încheiat cu 1-0 în favoarea echipei din Gruia, prin reușita lui Păun din min.40, care a trimis un șut puternic din marginea careului de 16m, după o pasă primită de la Deac. Același Păun, excelent servit de Costache, a avut șansa ”dublei” însă șutul său din marginea careului mic a zguduit bara transversală a porții băimărene. Ocazie uriașă a mijlocașului clujean.

Dan Petrescu a făcut nu mai puțin de șapte modificări la pauză, astfel au ieșit Sava, Graovac, Boateng, Costache, Debeljuh, Omrani și Deac, iar în locul lor au intrat Letica, Roger, Lovro, Sigurjonsson, Dugandzic, Sacko și Hoban.

În min.52, CFR își majorează avantajul de pe tabela de marcaj, după un henț în careu și un penalty transformat de Dugandzic. În min.67, feroviarii se desprind la trei goluri diferență, după o nouă reușită a lui Dugandzic, care a trimis în poartă balonul venit din centrarea lui Ștefan, după o lansare de 50 m a lui Hoban. În min.88, Dugandzic este angajat în adâncime și plasează mingea în colțul lungi al porții băimărene, realizând astfel hattrick-ul. CFR Cluj – Minaur Baia Mare 4-0, scor final.

Pentru CFR Cluj urmează a treia partidă din play-offul Ligii I. Feroviarii vor juca, luni 4 aprilie, pe stadionul ”Dr.Constantin Rădulescu” din Gruia, împotriva celor de la FC Argeș. În celelalte meciuri ale play-offului, FCSB va juca, duminică 3 aprilie, pe teren propriu, cu FC Universitatea Craiova, iar FC Voluntari cu Farul Constanța, sâmbătă 2 aprilie.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut