CFR Cluj rămâne activă pe piața transferurilor. Vine Krasniqi, pleacă Petrila?

După aducerea la Cluj a lui Bogdan Țîru și a lui Andrei Peteleu, echipa campioană a României e pe cale să mai facă un transfer redutabil. Concret, este vorba despre mijlocașul Ermal Krasniqi, de la campioana statului Kosovo, fosta adversară a CFR-ului în grupele Conference League din acest sezon.

Jucătorul kosovar, în vârstă de 24 de ani, l-a impresionat pe Dan Petrescu prin evoluțiile sale în meciurile din Conference League.

”E un jucător care ne place, mie îmi place, să vedem dacă vom reuși să ne înțelegem cu el”, a spus tehnicianul CFR-ului, la sfârșitul anului trecut.

Krasniqi se află în ultimul an de contract cu Ballkani, iar din această lună își poate negocia plecarea cu orice club.

Jucătorul a evoluat în cinci dintre cele şase meciuri ale echipei sale din grupele Conference League, în care a reușit să înscrie de două ori, cu Slavia Praga şi Sivasspor.

De asemenea, acesta a debutat în naționala statului Kosovo în 2022, și ar putea fi chiar adversarul României în preliminariile Euro 2024.

Oferte concrete pentru Petrila

Dacă transferul ghanezului Emmanuel Yeboah la Slavia Praga a eșuat, CFR Cluj ar putea accepta vânzarea altui jucător de perspectivă din lotul său, într0unul din campionatele puternice ale Europei. Astfel, potrivit impresarului Sergiu Bodea, Claudiu Petrila are două oferte scrise de transfer la echipe din Germania și Olanda.

„În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față”, a spus impresarul Sergiu Bodea, pentru Sport.ro

Petrila a evoluat în 34 de partide în acest sezon, a reușit două goluri și două pase de gol, și a debutat în tricoul echipei naționale a României. Suma pentru care oficialii clubului din Gruia și-ar da acordul pentru despărțirea de tânărul atacat este de cel puțin patru milioane de euro.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut