CFR Cluj obține un egal la Craiova

Universitatea Craiova a smuls un egal dramatic cu CFR Cluj, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a egalat în min. 90+6, prin brazilianul Gustavo, care a trimis în plasă mingea respinsă de portarul Cristian Bălgrădean, după şuturile consecutive trimise de Alexandru Creţu şi Nicuşor Bancu.

Campioana deschisese scorul prin Claudiu Petrila (14), cu un voleu de la aproape de 25 metri, după o minge pierdută de Alexandru Mateiu.

CFR a încheiat partida cu doi oameni mai puţin, căpitanul Mario Camora fiind eliminat în min. 85, pentru al doilea cartonaş galben, iar portarul Bălgrădean în min. 90+8, pentru proteste.

Oaspeţii au avut un început mai bun de meci şi au avut şi o bară înainte de deschiderea scorului, prin Billel Omrani (10).

Universitatea, care în prima repriză nu a tras niciun şut pe poartă, a fost mult mai incisivă după pauză şi a obţinut un punct meritat.

Bălgrădean a apărat mingea trimisă cu capul de Creţu (52), Camora a respins de pe linia porţii balonul expediat cu capul de Paul Papp (53), iar Cristian Manea a fost şi el providenţial pe linia porţii la şutul lui Jovan Markovic (86).

Universitatea rămâne cu o singură victorie în ultimele zece etape, cinci egaluri şi patru eşecuri.

CFR rămâne neînvinsă de 12 etape, având trei egaluri în ultimele trei partide (toate în 2022), după nouă victorii consecutive.

În tur, CFR s-a impus cu 1-0.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut