CFR Cluj obține, chinuit, un punct în Moldova! Feroviarii au încasat trei goluri de la modesta Poli Iași

CFR Cluj a mai făcut un pas greșit sâmbătă în Moldova, în confruntarea cu Poli Iași, încheiată la egalitate, scor 3-3. A fost un meci în care apărarea feroviarilor, e drept lipsită de Manea și Camora, a greșit de foarte multe ori de-a lungul partidei. În urma unor erori uriașe, gazdele conduceau deja cu 2-0 în minutul 22, și se părea că vom asista la o înfrângere severă a echipei din Gruia. Clujenii s-au trezit însă din letargie și au reușit să întoarcă rezultatul până la finalul reprizei. S-a înscris din nou în poarta lui Sava în minutul 62, după o nouă eroare în defensivă. Ajeti a ieșit accidentat, Mandorlini îl scoate neinspirat pe Bîrligea de pe teren, Juricic aproape că nu s-a întâlnit cu mingea, Deac intră și el în ultimele 10 minute, totul în zadar însă. CFR mai pierde două puncte mari în SuperLigă.

Echipele de start:

Poli Iași: Lung jr.. – Martac, Samayoa, Katanec, Ispas – Ciobanu, Bordeianu, Marchioni – Gheorghiță, Harrison, Phelipe

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Avounou, Bîrligea, Otele

Gazdele au prima mare ocazie de gol a meciului, în min.2, dar Sava a respins excelent în corner mingea trimisă de Luis Phelipe. Mogoș încearcă un lob de efect, în min.6, dar mingea trece peste transversala porții lui Silviu Lung jr.  Ciobanu șutează defectuos din mijlocul careului, în min.8. GOL Iași! HARRISON șutează nestingherit din mijlocul careului, în min.11, reușind să-l învingă ușor pe Sava! 1-0! GOL Iași! KATANEC înscrie, în min.22, după o fază trasă la indigo după faza primului gol, din mijlocul unei apărări visătoare a CFR-ului! 2-0! GOOOOOOL CFR! AVOUNOU reduce din handicap cu un șut din 6 metri, în min.27, după o învălmășeală în careul oaspeților! 2-1! Muhar șutează puternic din afara careului, în min.30, dar mingea a ocolit spațiul porții ieșene. O nouă încercare a mijlocașului CFR-ului, în min.34, dar mingea iese în out de poartă. Bîrligea este blocat în ultimul moment de fundașii ieșeni, în min.38. GOOOOOOOL CFR! AJETI restabilește egalitatea, în min.38, după un șut năpraznic din mijlocul careului! 2-2! Ocazie monumentală de gol ratată de CFR, în min.42, când, pe rând, Avounou, Muhar, care trimite în bară, și nici Mogoș nu reușeșsc să introducă mingea în poartă! GOOOOOOOOL CFR! OTELE înscrie imparabil cu o lovitură de cap, în min.44, după o centrare excelentă trimisă de Mihar de pe partea dreaptă! 2-3! Pauză la Iași! O primă repriză nebună, în care clujenii au întors rezultatul după primele 20 de minute catastrofale în apărare!

Echipa feroviară începe în atac și partea a doua a meciului. O nouă învălmășeală mare în marginea careului mic al gazdelor, în min.49, însă șuturile succesive ale feroviarilor sunt respinse de apărarea disperată a celor din Iași! Samayoa trimite aproape de poartă cu capul, în min.60. GOL Iași! HARRISON înscrie cu un șut pe jos din mijlocul careului, în min.62, după o centrare a lui Ispas! 3-3! Șut bun trimis de Otele, în min.63, dar Lung reține cu siguranță! Phelipe trimite de la distanță, în min.67, dar Sava reține. Bîrligea trimite în poartă, în min.69, dar se fluieră offside! Faza este analizată la VAR! Rămâne 3-3! Roman trimite puternic pe lângă poartă, în min.73. Prima schimbare făcută de Andrea Mandorlini, în min.74: intră Juricic, iese Bîrligea. Ajeti se accidentează, în min.78, și este înlocuit de Matei Ilie. Dublă schimbare la CFR, în min.84: au intrat Deac și Fică, au ieșit Cvek și Avounou. Final de meci.

Pentru CFR Cluj urmează meciul din Gruia, din 25 noiembrie, cu UTA.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut