CFR Cluj l-a vândut pe Vito Mistrati în Suedia

CFR Cluj a anunțat astăzi despărțirea de Vito Hammershoy-Mistrati (30 de ani), jucătorul ajuns în Gruia în vara anului trecut, pentru care campioana României a plătit 400.000 de euro pentru a-l transfera de echipa norvegiană Randers.

Mijlocașul n-a intrat deloc în grațiile lui Dan Petrescu, fiind folosit doar în zece meciuri în care a reușit un singur gol. Acum, jucătorul va juca în Suedia, la IFK Norrkoping, formație care se află pe penultimul loc în campionat.

”Cluburile CFR 1907 Cluj și IFK Norrköping au ajuns la un acord privind transferul lui Vito Mistrati.

Mijlocașul a sosit în Gruia în vara anului trecut și a bifat 10 meciuri în tricoul echipei noastre!

Pe această cale, îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim baftă la noua sa echipă!”, se arată în comunicatul oficial al campioanei României.

”E un club mare, joacă an de an în Europa, chiar și în acest an avem șansa de a merge în Champions League. Avem șansa de a ne bate din nou la campionat. Mi-ar plăcea să ajungem în Champions League sau Europa League.

Sunt tehnic, pot să marchez, să dau pase, joc număr opt sau număr 10, în general sunt bun cu mingea la picior. Minusul meu ar fi când nu am mingea, dar dacă îmi dai mingea știu ce să fac. Sunt o fire veselă, fac multe glume cu colegii mei, sunt o companie plăcută”, spunea Vito Hammershoy-Mistrati după ce a semnat cu CFR Cluj.

În urma transferului, CFR Cluj ar încasa 300.000 de euro și va beneficia și 15 % dintr-un transfer ulterior al jucătorului.

Sandu Mureșan

Foto: Horvath Tamas – htphotography.ro/

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut