CFR Cluj l-a împrumutat pe Adrian Păun în Israel!

Adrian Păun, mijlocașul campioanei României CFR Cluj, a fost împrumutat la Hapoel Beer Sheva, în Israel, formație la care a evoluat și alt jucător al feroviarilor, Ovidiu Hoban.

Păun a semnat un contract până la finalul acestui sezon, iar CFR Cluj va primi 200.000 de euro pentru împrumutul jucătorului, care va primi un salariu de 25.000 de euro lunar.

Clubul din Israel îl va putea cumpăra pe jucător definitiv dacă va achita clujenilor 500.000 de euro.

”Mult succes, Adiță Păun!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiță a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vișiniu și a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zâmbetele pe chipurile fanilor CFR-iști!

Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, se arată în comunicatul oficial al clubului CFR Cluj.

„Sunt foarte fericit că am semnat, am discutat înainte cu Ovidiu Hoban, care mi-a spus numai cuvinte frumoase despre echipă, club și fani. De-abia aștept să joc cu asemenea suporteri”, au fost și primele cuvinte ale lui Păun în tricoul celor de la Beer Sheva.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut